WELKOM BIJ E/VITA 

Ook last dat een bepaalde persoon je altijd irriteert, mensen je energie kosten of dat je je vaak gekwetst voelt, continu tegenslagen hebt en het je niet lukt je dromen waar te maken? 

Of dat je vaak last hebt van stress (Burn out), depressies, een kort lontje,  of pijn hebt in je onderrug of andere onverklaarbare fysieke klachten. 

Als je dit herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Doormiddel van NEI (Neuro Emotionele Integratie) dat is ontwikkeld door arts (geneeskunde), acupuncturist en homeopaat Dr. Roy Martina, kan ik jou helpen van deze vervelende emoties en gedragingen af te komen, zonder lange praatsessies of trauma's opnieuw her te beleven. 

Daarom is deze therapie ook zeer geschikt voor kinderen! 

Het programma E/VITAliteit  en het E/VITA Kind & School programma zijn erop gericht jou (of jouw kind) binnen zo'n kort mogelijke tijd fysiek en emotioneel in evenwicht te brengen zodat je snel resultaat ziet en ervaart (zie ook de succesverhalen).    

Daar waar meestal Theme Based (op basis van één specifieke klacht) NEI therapie wordt toegepast, heeft E/VITA een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij alle emotionele blokkades in één keer worden weggehaald. 

Deze emotionele blokkades zijn onverwerkte of overerfde emoties (familiepatronen), die ons blokkeren vitaal en gelukkig te zijn. Ze veroorzaken saboteurs, negatieve overtuigingen, stress, tasten ons immuunsysteem aan en kunnen lichamelijke-, geestelijke- of onverklaarbare klachten veroorzaken waardoor je energie alsmaar afneemt. 

Na het integreren van deze emotionele blokkades werken al jouw meridianen en organen optimaal waardoor negatieve emoties definitief verdwijnen (gebaseerd op de leer van acupunctuur). Hierdoor ervaar jij meer vitaliteit (meer energie) meer rust (minder tirggers & gevoel van twijfel) en voel je je gelukkiger (meer harmonie). Deze methode werkt hierdoor ook preventief tegen ziektes en psychische klachten.


Naast NEI wordt ook EMDR of RDI therapie toegepast bij E/VITA. 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een wetenschappelijk bewezen effectieve behandeling bij psychische klachten na traumatische gebeurtenissen.

Door het werken met EMDR neemt de emotionele lading van de traumatische gebeurtenis af. Zo raakt je vrij van de ongewenste emoties (angst, onmacht, schaamte en/of boosheid) en andere klachten die hieruit voortkomen.

RDI (Resource Development and Installation) wordt gebruikt om iemands persoonlijke draagkracht te vergoten. Tijdens een RDI sessie wordt niet met een trauma gewerkt, maar juist met positieve ervaringen en wordt gezocht naar jouw hulpbronnen en kwaliteiten die worden ‘ingeprent’, zodat je de moeilijke situaties weer aan kunt. 

RDI is zeer effectief bij faalangst, maar ook bij het werken aan zelfvertrouwen. 


E/VITA biedt onder anderen onderstaande therapieën aan, deze kunnen onderdeel zijn van de programma's of apart worden toegepast  (zie tarieven): 

Ø

E/VITA integratiemethode voor de emotionele blokkades 

Ø

EMDR of RDI therapie 

Ø

Integreren Basisbehoeften

Ø

Chakra balans

Ø

E/VITA bron sessie voor de zielenpijn / NEI sessie

Ø

Dyslexie protocol

Ø

Familieopstelling

Ø

Acupressuur 

Ø

Detoxen 

Ø

NEI allergie sessie 

 

Waarvoor kun je bij E/VITA terecht?

Ø

Als je last hebt van irritaties, boosheid, angst, depressies of andere negatieve gevoelens

Ø

Als je een kort lontje hebt en niet lekker in je vel zit

Ø

Als je vaak ruzie hebt met je partner, familie, vrienden, kennissen of zelfs met                  vreemden 

Ø

Als je last hebt van negatieve gevoelens en niet duidelijk is waardoor deze worden        veroorzaakt

Ø

Als je last hebt van depressies

Ø

Als je vage fysieke klachten hebt 

Ø

Als jij je vitaler, energieker en gelukkiger wilt voelen

Ø

Als je een beter immuunsysteem wilt hebben of omdat je angstig bent voor Corona

Ø

Als jouw kind het moeilijk heeft op school (emotioneel of cognitief) 

Ø

Als je dyslectisch bent of jouw kind dyslectisch is

Ø

Als je last hebt van Stress of een Burn-out hebt


Wat brengt NEI-Therapie jou?

Ø

Meer harmonie in het gezin en meer liefdevolle relaties met familie en vrienden

Ø

Minder stress en meer focus

Ø

Beter immuunsysteem en minder (kans op ernstige) ziektes 

Ø

Meer emotionele stabiliteit 

Ø

Meer concentratie en doorzettingsvermogen op school 

Ø

Betere prestaties op school bij Dyslexie

Ø

Vitaler lichaam, meer energie en minder fysieke & emotionele klachten

Ø

Jonger lichaam en uiterlijk (lagere biologische leeftijd)

Ø

Meer vertrouwen in jezelf en anderen 


De E/VITA diensten

E/VITAliteit programma
Kind & School programma
E/VITA sessies
Detoxen
EMDR / RDI

Deze programma's kunnen allemaal op afstand worden uitgevoerd door middel van een fotoanalyse en telefonisch contact. 

Bezoek aan mijn praktijk is niet altijd nodig!

**  Een transformatieproces duurt minimaal 3 maanden. 


E/VITA Gastenboek

Jaap Lubbers
29-03-22 21:40:08
Op een feestje ontmoette ik Daphne en we raakten meteen aan de praat, soms ontmoet je mensen waarmee je een instant klik hebt! Daphne vertelde mij over haar werk als consultant en ook over haar echte passie in het leven, het helpen van mensen die op een bepaalde manier belemmerd worden door emotionele blokkades.

Ik ben een behoorlijk sceptisch persoon en mijn omgeving zou nooit hebben gedacht dat ik ook maar iets met neuro emotionele integratie therapie te maken zou willen hebben. Maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik in het dagelijks leven toch wel last had van mijn korte lontje en opvliegende karakter. Daphne was er direct van overtuigd dat zij mij daarin succesvol kon helpen.

Op basis van een foto van mijzelf heeft Daphne contact met mij weten te leggen en een rapport van 20 pagina's geschreven. En, ik geloofde het bijna niet, het was enorm herkenbaar. In een persoonlijke sessie heeft Dapnhe mijn blokkades weten te "integreren" en weg te halen. En dan begint het feest eigenlijk pas!

Ik merkte al gauw een zekere rust, minder opgefokt, minder driftig. Ik voelde mij meteen een stuk relaxter. Belangrijker nog, mijn gezin merkte het ook direct. Waar ik normaal enorm fel kon reageren, reageerde ik opeens onverwacht kalm. Kleine dingen die mij vaak meteen irriteerden, doen mij helemaal niets meer. Het is even wennen, want soms verwachten de kinderen dat ik op een bepaalde manier reageer en merken zij opeens het tegenovergestelde!

Omdat ik de laatste was die hierin zou geloven, heeft mijn lovende verhaal over Daphne inmiddels meerdere mensen bewogen contact met haar te zoeken. Ik hoop dat er nog velen zullen volgen. Niet alleen omdat ik mensen deze ervaring gun maar ook omdat ik Daphne een warm hart toedraag en hoop dat zij haar passie gaat volgen en hier full-time mee aan de slag gaat.

Dankjewel Daphne, dat ik je heb ontmoet en wat je voor mij hebt betekend!

Jaap
Marie-Paule
17-09-21 12:26:45
Soms moet je dingen gewoon ondergaan. Zo ook deze EMDR-sessie. Door de positieve vibe, grote lach en gezonde portie overtuigingskracht van Daphne was het niet moeilijk deze sessie over je heen te laten komen.
Het resultaat? Net zo ontastbaar als verbluffend. Ik voel oprecht een bepaalde luchtigheid als ik in een situatie zit waar ik voorheen in de kramp zou schieten. Ik begrijp niet wat ze nou precies gedaan heeft. Maar ik heb het vertrouwen (in haar) dat het ok is. En anders? Dan is het een typisch voorbeeld van “baat het niet dan schaadt het niet”.

Marie-Paule uit Hilversum
Emilie
24-03-21 12:43:00
We zijn gewend om met ons intellect en gevoel zo door het leven te glijden. Tot we ergens tegen aan lopen en het bekende ‘ trucje’ even niet meer werkt. Het even wat stroever wordt om met bepaalde ‘materie’ in het leven om te gaan.

Tot je bij Daphne komt. Zij weet op een nuchtere heldere manier achter de schermen net meer ruimte te creëren waar je systeem weer van gaat stromen, op de diverse niveau’s: fysiek, emotioneel als mentaal.
Het heeft net de scherpe randen bij mijn dochter er af gehaald zodat ze toch in haar eigen systeem net even wat soepeler door voor haar spannende tijden ging. Het gaf veel rust. Daarnaast gaf zij practische tips door zo ook diverse adressen waar je zuivere middelen kon kopen ter ondersteuning van dit ‘proces’.

Daphne is erg betrokken, begaan, doortastend en nuchter.

Emilie
Maroesja Broeke
19-02-21 09:40:55
Wij hadden het geluk dat Daphne haar zelf ontwikkelde integratie methode op onze zoon van 10 wilde uitproberen.

Hij had verschillende emoties/overtuigingen die hij niet onder woorden kon brengen maar die hem wel in de weg zaten en zijn levensvrijheid beperkte.

Daphne wist ze op te sporen en heeft daar vervolgens een spraakbericht voor opgenomen die gespitst was op dat wat ze bij hem tegenkwam. Door dit af te spelen terwijl hij heerlijk lag te slapen heeft zijn onderbewuste dit opgepikt en is er mee aan de slag gegaan. Met als gevolg een jongen die wakker werd en direct al grapjes maakte. De cito week waar hij in zat en enorm tegenop zag bleek aan het einde van de schooldag zijn beste cito dag te zijn geweest tot nu toe, waren zijn woorden. Kortom hij is echt iets kwijt wat hem in de weg zat, zijn lontje is langer en hij beweegt vrijer door het leven.

We zijn erg dankbaar voor Daphne haar kunnen, haar enorme passie voor het helpen van ieder die op haar pad komt, haar enorme positiviteit en gedrevenheid!!
Joëlle Joëlle van Dolder
02-01-21 14:38:38
Heb al diverse soorten therapieën gedaan, maar met NEI-therapie zijn er dingen fundamenteel veranderd. Dit miste ik altijd in andere vormen. Na een sessie voelde ik me goed en dat bleef dan variërend van dagen tot weken zo, maar na die tijd kwam er altijd een gat en dan begon de cyclus opnieuw. Er was dan wel een kleine verbetering, maar er waren wel veel
sessies nodig om dan uiteindelijk de gewenste verbetering te ervaren. Met NEI-therapie heb ik ervaren dat slechts 1 sessie voldoende was om de gewenste verbetering te realiseren en zelfs meer dan dat!
Daarnaast is Daphne een zeer kundige en hartverwarmende persoonlijkheid die je direct op je gemak stelt en niet stopt tot ze de onderste steen naar boven heeft gehaald. Ook mijn kinderen ga ik naar haar sturen, want ik gun ze van harte dat ze ook volledig in hun potentieel mogen stralen!
Jo-Ann Granger
02-09-20 09:16:37
I want to express my feelings of love and gratitude that I feel towards Daphne, a person I have never met personally, yet I feel a deep kinship towards her.

I recently have developed a sweet relationship with a 'Dutch' friend and she is the one that told me about Daphne and what she does and I agreed to do a scan with her. (I have a lot of Dutch in my genetics, my dad's nickname was 'Dutch' so I feel very connected.)

When I got the report Daphne made, I found it very interesting and accurate. I internalized it, contemplated each part of it and did my own focussed work on it. I saw results starting to come from it and that made me even more excited. I asked my friend if she had a picture of her and I fell in love with her. I found her very beautiful and with a cheerful face.

Since the 1st scan, I have asked a couple more things and always got a great insight that I could work with.
I trust her ability and have noticed such a shift based on some of the things she told me. It feels pretty exciting.

I highly recommend Daphne.
I am looking forward to one day having the gift of meeting her in person.

Jo-Ann Granger
Cindy Slight
28-08-20 12:52:13
I heard about Daphne’s work from a dear friend and was intrigued so I had her do a Biotensor scan for me. The test touched on many different areas including my mental, emotional, spiritual and physical being. Included were aspects that were inherited from my parents which I found very interesting. I was pleasantly surprised at the level of detail in the results that the test scan yielded. I could recognize many things about myself in it.

I also really liked that Daphne had recommendations for how to improve certain things. I have taken those recommendations to heart and have incorporated them into my daily life. One example would be her recommendation of vitamins, minerals and blossom therapies to help support me in gaining balance. I was asked recently if I had noticed a change. I honestly hadn’t thought about it before that question came up. Once I thought about it and looked back, I realized that yes there had been some noticeable changes. Physically, I have slept much better and have more energy. The biggest changes for me have been a combination of mentally, emotionally and spiritually.

Over the past several months, I have found myself experiencing a lighter sense of being. I have clearer focus in my thoughts and do not get as caught up emotionally in situations as I once did. I let go of unhealthy thoughts and feelings much faster and am quicker to laugh at something instead of get angry. The easiest way to put it is that I find myself humming or singing a tune as I go about my day. Another big surprise was that recently she did a follow up scan for me to see how far I have come and what I could still do a little work on. I had no idea there would be a follow up. I would recommend Daphne to anyone that really wants an in depth look at what could be causing blocks in their life in many different areas. Simply put, she helped me.

Thank you Daphne,
Cindy Slight
Chris R.
17-08-20 16:59:59
Via een goede vriendin kwam ik bij Daphne terecht voor een NEI sessie. Ik had al eerder een zeer bijzondere Nei-sessie meegemaakt, maar bemerkte nog voldoende blokkades die me leken tegen te houden in mijn leven. Daphne heeft haar eigen manier ontwikkeld die mij zeer aansprak, zeer diep en 'to the point'. Daphne is erg begaan en werkt zeer gedetailleerd en secuur.

Het resultaat van de sessie met haar kwam met de dag. Een eerste grote opluchting was meteen te voelen. Een lichtheid en een verandering in mijn mentale gesteldheid, positief en opgewekt, en ik had direct meer energie. Mijn man en ik reageren minder naar elkaar, we geven elkaar meer ruimte en we maken dingen bespreekbaar.

Een van mijn grote lichamelijk veranderingen is dat ik na jaren van afschuwelijk ongesteldheidspijnen, geen enkele pijn meer ervaar gedurende deze periode.

Ik wens iedereen een sessie met Daphne toe. We hebben van veel blokkades geen enkel benul en zodra deze weg zijn, merk je direct de ruimte die het creëert in je leven.
Tiffany Nevils
31-07-20 10:15:04
I wanted to share my personal experience with Daphne and her Biotensor, and the impact it has had on my life, my family's life, and that of my friend's. To start for the last year and a half I have been dealing with my son who is 26 years old and has had a recent break-up with a girlfriend that triggered a lot of emotions for him. He has been manic depressant, as well as suicidal. Needless to say it has been a very emotional year for myself, and my mother trying to support and encourage him in any way we could but nothing would get through to him.

My friend had just had a Scan done with Daphne and suggested that I do the same for myself and for my son. I jumped at the opportunity of course, desperate for something to give my son relief..

I started with mine and immediately felt hopeful and emotional relief within myself. My son was not quite ready for integration according to the Biotensor, but Daphne hearing my story was willing to try and balance his meridians to help balance his emotions. Sure enough all 7 meridians were completely out of balance. My mother and I immediately noticed a shift in my son. It was like night and day. We couldn't believe it. He was light hearted and most of all optimistic!!
My mother has done a complete scan, my best friend, and now we are passing Daphne's name to others. After hearing about our story, others are excited to participate.
My son is now being slowly integrated. It has now been several weeks, and according to the Biotensor he is ready or more open to the shift. So now he may let go of old negative, and past emotions and start from a fresh perspective.

I am so glad to have found Daphne. She has been a godsend to our family. I highly recommend people take a closer look at this because it works.

Thank you Daphne for helping my family and friends to heal!!

Tiffany Nevils
H A
28-07-20 13:42:43
De behandeling van Daphne heeft me vooral lichter en energieker gemaakt. Op een onverklaarbare manier voel ik de veranderingen in mijn lichaam en geest. Ze geeft op alle vlakken echt een totaal advies, voor relatief een mooie prijs.Daphne is ook een heel lief mens, altijd bereikbaar en neemt alle tijd voor alle vragen. Enorme aanrader!
Anouk Vogel
11-06-20 13:53:49
Een sessie met Daphne heeft mij enorm geholpen meer inzicht te krijgen in mijn onbewuste patronen en valkuilen. Hierdoor kan ik soepeler omgaan met lastige situaties en (voor mij) moeilijke mensen. Dat geeft rust.

Mijn zoon (11) is ook door Daphne behandeld. Zijn concentratieproblemen zijn een stuk minder geworden waardoor hij minder stress ervaart op school.

Met 1 sessie kan Daphne al ongelooflijk veel bereiken, ze is heel helder, intuïtief en komt snel tot de kern, op een vriendelijke en fijne manier. Ze is een absolute aanrader! Een kado aan jezelf of voor je kind.
Anouk Vogel, Loosdrecht
Gerrina Loosdrecht
15-05-20 16:06:51
Lieve Daphne,

Door jou ben ik in aanraking gekomen met Nei- therapie. Ik was wat sceptisch maar mijn nieuwsgierigheid won het. Ook zag ik bij jouw kinderen zoveel positieve verandering dat we eigenlijk op een heel natuurlijke manier van start zijn gegaan. Jouw enthousiasme en geduld bracht je ook over op m’n dochters. Zij zijn ook helemaal “om” en wat zijn zij vooruit gegaan.
De emotie is beter te handelen en begrijpen elkaar beter. Ook ik voel me veel beter en heb meer overzicht in het landschap van emoties in combinatie van gebeurtenissen.
Jouw E/Vitaliteit programma heeft ons allen veel goeds gedaan en vooruit geholpen. Wij vinden het zo fijn dat we dit dit niet meer willen missen. En dan hoeft ook niet want je ontwikkelt je razendsnel met nieuwe technieken en vraagstukken zowel op het vlak van voeding, emoties en talent.

Ik ben super trots op je.
Heel erg bedankt namens mij en de meisjes x
Michael
11-05-20 15:32:13
"Geloven hoeft je niet, je moet het ervaren"

Nou het is gelukt, mij te overtuigen en meteen na de behandeling (programma Emotioneel Evenwicht) voelde ik mij al lichter.
Weg met de emotionele ballast waar ikzelf, en mijn omgeving last van had. Het is voor mij nu makkelijker om met negatieve mensen (vooral narcisten) om te gaan. Ik word veel minder geprikkeld, en hoef mijzelf niet meer te verdedigen.

Ook is de irritatie, triggers van mij bij de kinderen, vele malen minder geworden. Blijf hierdoor rustiger en reageer naar de kinderen heel anders. Er is dus meer balans gekomen in ons gezin.

Na jaren lang last te hebben gehad van voorjaarsallergie ben ik nu ook van mijn allergie af, geen prikkende en jeukende ogen meer als de bomen in bloei staan. Heb nu energie over aan het einde van de dag!

Kortom; ga het ervaren en voel je lichter en energieker.
Petra Bouwman
09-05-20 13:20:24
Na een sessie met Daphne voel ik mij meer ontspannen in het leven staan, heb meer geduld en ben iets minder kritisch naar mezelf en anderen. Dat geeft mij meer ruimte om te genieten van elkaar en mooie momenten. Ik leef meer vanuit mijn gevoel.
Ook mijn dochter (8 jaar) is door Daphne ‘behandeld’. Zij is minder snel geïrriteerd, concentreert zich beter en kan zichzelf beter verwoorden. Als ouder krijg je meer inzicht in het functioneren van je kind.
Het bijzondere aan Daphne vind ik haar realistische en nuchtere manier van behandelen. Ze is efficiënt en duidelijk. Past haar werkwijze bij kinderen flexibel aan om tot het gewenste resultaat te komen.
Ik kan je Daphne zeker aanraden!
Michelle Roos
23-03-20 10:22:36
Daphne heeft bij mij de E/VITA scan gedaan. Ik was verbaasd wat daar uit kwam, dingen die kloppen qua jaartal. Het heeft mij extra bevestiging gegeven wat betreft mijn klachten en waar het vandaan komt. Ik raad iedereen een sessie bij Daphne aan.
Dinand .
21-03-20 12:35:09
De Biotensor/NEI therapie heeft mij geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden en ik kan mezelf nu meer waarderen.
Tonen: 5  10   20

 

*** 

Elk onderdeeltje is belangrijk en noodzakelijk voor het geheel. Net zoals dit veertje nodig is om het spinnewiel goed te laten werken, is ieder mens onderdeel van de grotere maatschappij. Niemand is onbelangrijk of vervangbaar. We werken samen als één geheel. 

Mahatma Gandhi

*** 

 

  NEI-therapie ook voor jou
 Het geluk zit in iedereen!