Succesverhalen


We zijn gewend om met ons intellect en gevoel zo door het leven te glijden. Tot we ergens tegen aan lopen en het bekende ‘ trucje’ even niet meer werkt. Het even wat stroever wordt om met bepaalde ‘materie’ in het leven om te gaan.

Tot je bij Daphne komt. Zij weet op een nuchtere heldere manier achter de schermen net meer ruimte te creëren waar je systeem weer van gaat stromen, op de diverse niveaus: fysiek, emotioneel als mentaal.

Het heeft net de scherpe randen bij mijn dochter er af gehaald zodat ze toch in haar eigen systeem net even wat soepeler door voor haar spannende tijden ging. Het gaf veel rust. Daarnaast gaf zij praktische tips door zo ook diverse adressen waar je zuivere middelen kon kopen ter ondersteuning van dit ‘proces’. 

Daphne is erg betrokken, begaan, doortastend en nuchter. 

EmilieIk wil graag mijn persoonlijke ervaring delen over Daphne en haar Biotensor, en de impact die het heeft gehad op mijn leven, het leven van mijn familie, en dat van mijn vriend.  Om te beginnen de laatste anderhalf jaar heb ik te maken gehad met mijn zoon die 26 jaar oud is en een recente break-up met een vriendin heeft doorgemaakt dat veel emoties bij hem heeft veroorzaakt. Hij is manisch depressief, evenals suïcidaal. Het is onnodig te zeggen dat dit een zeer emotioneel jaar is geweest voor mezelf, en mijn moeder. Wij hebben geprobeerd hem te ondersteunen en aan te moedigen op welke manier we konden, maar niets heeft hem kunnen helpen in deze moeilijke tijd.  

Mijn vriend had net een scan gedaan bij Daphne en stelde voor dat ik hetzelfde zou kunnen doen voor mezelf en voor mijn zoon.  Ik pakte deze kans natuurlijk meteen met beide handen aan, wanhopig op zoek naar iets dat mijn zoon zou helpen...  

Ik begon met een scan voor mezelf en voelde mij na de integratie meteen hoopvol en ervaarde emotionele opluchting.  Mijn zoon was volgens de Biotensor nog niet helemaal klaar voor een integratie, maar Daphne die mijn verhaal hoorde, was bereid te proberen zijn chakra’s en meridianen in balans te brengen voor de stabiliteit van zijn emoties.  

Alle 7 chakra’s die bij hem uit balans waren, zijn door Daphne in balans gebracht.  Mijn moeder en ik merkten meteen een verschuiving bij mijn zoon.  
Het was van nacht naar dag. We konden het niet geloven. Hij was vanaf dat moment luchtig en vooral optimistisch!

Mijn moeder heeft een complete scan gedaan, mijn beste vriendin ook, en nu geven we Daphne's naam door aan anderen.  Na het horen van ons verhaal, zijn ook anderen enthousiast geworden. Mijn zoon wordt nu langzaam door Daphne geïntegreerd.   

Het is nu enkele weken geleden, en volgens de Biotensor is hij nu stabiel genoeg voor deze verschuiving. Dus nu kan hij oude negatieve emoties uit het verleden gaan loslaten, en beginnen vanuit een nieuw perspectief. 

Ik ben zo blij dat ik Daphne heb gevonden.  Ze is een geschenk uit de hemel voor onze familie.  Daphne haar scan is zeer aan te bevelen omdat het echt werkt. 
 
Bedankt Daphne voor het helpen van mijn familie en vrienden en voor de genezing! 

Tiffany Nevils (USA)    Soms moet je dingen gewoon ondergaan. Zo ook deze EMDR-sessie. Door de positieve vibe, grote lach en gezonde portie overtuigingskracht van Daphne was het niet moeilijk deze sessie over je heen te laten komen.

Het resultaat? Net zo ontastbaar als verbluffend. Ik voel oprecht een bepaalde luchtigheid als ik in een situatie zit waar ik voorheen in de kramp zou schieten. Ik begrijp niet wat ze nou precies gedaan heeft. Maar ik heb het vertrouwen (in haar) dat het ok is. En anders? Dan is het een typisch voorbeeld van “baat het niet dan schaadt het niet”.

Marie-Paule, HilversumWij hadden het geluk dat Daphne haar zelf ontwikkelde integratie methode op onze zoon van 10 wilde uitproberen. 

Hij had verschillende emoties/overtuigingen die hij niet onder woorden kon brengen maar die hem wel in de weg zaten en zijn levensvrijheid beperkte.

Daphne wist ze op te sporen en heeft daar vervolgens een spraakbericht voor opgenomen die gespitst was op dat wat ze bij hem tegenkwam. Door dit af te spelen terwijl hij heerlijk lag te slapen heeft zijn onderbewuste dit opgepikt en is er mee aan de slag gegaan. Met als gevolg een jongen die wakker werd en direct al grapjes maakte. De cito week waar hij in zat en enorm tegenop zag bleek aan het einde van de schooldag zijn beste cito dag te zijn geweest tot nu toe, waren zijn woorden. Kortom hij is echt iets kwijt wat hem in de weg zat, zijn lontje is langer en hij beweegt vrijer door het leven.

We zijn erg dankbaar voor Daphne haar kunnen, haar enorme passie voor het helpen van ieder die op haar pad komt, haar enorme positiviteit en gedrevenheid!!

Maroesja Broeke, Loosdrecht

 Heb al diverse soorten therapieën gedaan, maar met NEI-therapie zijn er dingen fundamenteel veranderd. Dit miste ik altijd in andere vormen. Na een sessie voelde ik me goed en dat bleef dan variërend van dagen tot weken zo, maar na die tijd kwam er altijd een gat en dan begon de cyclus opnieuw. Er was dan wel een kleine verbetering, maar er waren wel veel sessies nodig om dan uiteindelijk de gewenste verbetering te ervaren. Met NEI-therapie heb ik ervaren dat slechts 1 sessie voldoende was om de gewenste verbetering te realiseren en zelfs meer dan dat!

Daarnaast is Daphne een zeer kundige en hartverwarmende persoonlijkheid die je direct op je gemak stelt en niet stopt tot ze de onderste steen naar boven heeft gehaald. Ook mijn kinderen ga ik naar haar sturen, want ik gun ze van harte dat ze ook volledig in hun potentieel mogen stralen!  

 
Joëlle van Dolder, Loosdrecht

 

 

Ik hoorde over Daphne's werk van een goede vriend en was geïntrigeerd, dus ik heb haar gevraagd een Biotensor scan voor mij te doen. De scan ging in op veel verschillende gebieden, waaronder mijn mentale, emotionele, spirituele en fysieke wezen. Inbegrepen waren aspecten die ik van mijn ouders heb geërfd dat ik zeer interessant vond. Ik was aangenaam verrast over het detailniveau in de resultaten die de scan opleverde. Ik kon er veel dingen over mezelf in herkennen.

Ik vond ook echt Daphne haar aanbevelingen fijn en te lezen hoe bepaalde dingen kunnen worden  verbeterd.  Ik heb deze aanbevelingen ter harte genomen en heb ze opgenomen in mijn dagelijks leven. Een voorbeeld hiervan zijn de aanbeveling van vitaminen, mineralen en de bloesem therapieën om mij te helpen met het verkrijgen van evenwicht. 

Mij werd onlangs gevraagd of ik na de scan een verandering had opgemerkt bij mezelf. Ik had er eerlijk gezegd nog niet over nagedacht voordat die vraag ter sprake kwam. Zodra ik erover nadacht en terugkeek, realiseerde ik me dat er een aantal merkbare veranderingen hadden plaatsgevonden. Fysiek heb ik veel beter geslapen en heb ik meer energie. De grootste veranderingen voor mij is een combinatie van mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.

De afgelopen maanden, heb ik een lichter gevoel in mijn hoofd. Ik heb een duidelijkere focus in mijn gedachten en raak niet zo emotioneel verstrikt in situaties zoals ik dat voorheen deed. Ik laat ongezonde gedachten en gevoelens veel sneller los en kan nu sneller om iets lachen in plaats van boos te worden. 

De makkelijkste manier om het te uit te leggen is dat ik nu mezelf erop betrap dat ik gedurende de dag aan het neuriën ben of een deuntje zing. Een andere grote verrassing was dat Daphne onlangs een follow-up scan heeft gedaan om te zien hoe ik vooruit ben gegaan en nu weet waaraan ik nog het e.e.a. kan werken. Ik had geen idee dat er een vervolg zou komen. 

Ik zou Daphne aanraden aan iedereen die echt een diepgaande blik wil op wat zou kunnen worden veroorzaakt door emotionele blokkades in hun leven en invloed heeft op verschillende gebieden.   

Simpel gezegd, ze heeft me geholpen. 

Bedankt Daphne.

Cindy Slight (USA) 


 

Ik wil mijn gevoelens van liefde en dankbaarheid uiten die ik heb voor Daphne, een persoon die ik nooit persoonlijk heb ontmoet, en waarmee ik een diepe verwantschap heb gekregen.

Ik heb sinds kort een waardevolle relatie opgebouwd met een 'Nederlandse' vriend. Zij is degene die me vertelde over Daphne en wat ze doet en besloot een scan bij haar te doen (Ik heb veel Nederlands in mijn genen/bloed, mijn vaders bijnaam was ' Dutch ' dus ik voel me erg verbonden).

Toen ik het rapport kreeg dat Daphne had gemaakt, vond ik het erg interessant en nauwkeurig. Ik maakte alle informatie en adviezen mij eigen  en overwoog elk onderdeel ervan zodat ik daarmee aan de slag kon. Toen ik de resultaten zag en ervaarde maakte met dat nog meer enthousiast. Ik vroeg mijn vriendin of ze een foto van haar had en vond haar zo’n vriendelijk en vrolijk gezicht hebben, dat maakte eveneens indruk op mij.

Sinds de 1e scan, heb ik een aantal aanvullende vragen gesteld en kreeg altijd een geweldig inzicht van Daphne waarmee ik verder kon met mijn ontwikkeling.

Ik vertrouw op haar deskundigheid en heb gemerkt dat een verschuiving bij mij heeft plaatsgevonden over de issues waarover zij duidelijkheid heeft verschaft. Het is fascinerend. 

Ik raad Daphne ten zeerste aan. Ik kijk uit naar de dag haar persoonlijk te mogen ontmoeten.

Jo-Ann Granger (USA)

   

 

Via een goede vriendin kwam ik bij Daphne terecht voor een NEI sessie. Ik had al eerder een zeer bijzondere Nei-sessie meegemaakt, maar bemerkte nog voldoende blokkades die me leken tegen te houden in mijn leven. Daphne heeft haar eigen manier ontwikkeld die mij zeer aansprak, zeer diep en 'to the point'. Daphne is erg begaan en werkt zeer gedetailleerd en secuur.  

Het resultaat van de sessie met haar kwam met de dag. Een eerste grote opluchting was meteen te voelen. Een lichtheid en een verandering in mijn mentale gesteldheid, positief en opgewekt, en ik had direct meer energie. Mijn man en ik reageren minder naar elkaar, we geven elkaar meer ruimte en we maken dingen bespreekbaar.  

Een van mijn grote lichamelijk veranderingen is dat ik na jaren van afschuwelijk ongesteldheidspijnen, geen enkele pijn meer ervaar gedurende deze periode. 

Ik wens iedereen een sessie met Daphne toe. We hebben van veel blokkades geen enkel benul en zodra deze weg zijn, merk je direct de ruimte die het creëert in je leven.   

Chris Richards (USA)
 
Na een sessie met Daphne voel ik mij meer ontspannen in het leven staan, heb meer geduld en ben iets minder kritisch naar mezelf en anderen. Dat geeft mij meer ruimte om te genieten van elkaar en mooie momenten. Ik leef meer vanuit mijn gevoel.

Ook mijn dochter (8 jaar) is door Daphne ‘behandeld’. Zij is minder snel geïrriteerd, concentreert zich beter en kan zichzelf beter verwoorden. Als ouder krijg je meer inzicht in het functioneren van je kind.

Het bijzondere aan Daphne vind ik haar realistische en nuchtere manier van behandelen. Ze is efficiënt en duidelijk. Past haar werkwijze bij kinderen flexibel aan om tot het gewenste resultaat te komen.

Ik kan je Daphne zeker aanraden!

Petra Bouwman, Loosdrecht  De behandeling van Daphne heeft me vooral lichter en energieker gemaakt. Op een onverklaarbare manier voel ik de veranderingen in mijn lichaam en geest. Ze geeft op alle vlakken echt een totaal advies, voor relatief een mooie prijs. Daphne is ook een heel lief mens, altijd bereikbaar en neemt alle tijd voor alle vragen. Enorme aanrader!

H.A. Een sessie met Daphne heeft mij enorm geholpen meer inzicht te krijgen in mijn onbewuste patronen en valkuilen. Hierdoor kan ik soepeler omgaan met lastige situaties en (voor mij) moeilijke mensen. Dat geeft rust.

Mijn zoon (11) is ook door Daphne behandeld. Zijn concentratieproblemen zijn een stuk minder geworden waardoor hij minder stress ervaart op school.

Met 1 sessie kan Daphne al ongelooflijk veel bereiken, ze is heel helder, intuïtief en komt snel tot de kern, op een vriendelijke en fijne manier. Ze is een absolute aanrader! Een kado aan jezelf of voor je kind.

 Anouk Vogel, Loosdrecht"Geloven hoeft je niet, je moet het ervaren"

Nou het is gelukt, mij te overtuigen en meteen na de behandeling (programma E/VITAliteit) voelde ik mij al lichter.
Weg met de emotionele ballast waar ikzelf, en mijn omgeving last van had. Het is voor mij nu makkelijker om met negatieve mensen (vooral narcisten) om te gaan. Ik word veel minder geprikkeld, en hoef mijzelf niet meer te verdedigen.

Ook is de irritatie, triggers van mij bij de kinderen, vele malen minder geworden. Blijf hierdoor rustiger en reageer naar de kinderen heel anders. Er is dus meer balans gekomen in ons gezin.

Na jaren lang last te hebben gehad van voorjaarsallergie ben ik nu ook van mijn allergie af, geen prikkende en jeukende ogen meer als de bomen in bloei staan. Heb nu energie over aan het einde van de dag!

Kortom; ga het ervaren en voel je lichter en energieker.

Michael, Loosdrecht Lieve Daphne,

Door jou ben ik in aanraking gekomen met Nei- therapie. Ik was wat sceptisch maar mijn nieuwsgierigheid won het. Ook zag ik bij jouw kinderen zoveel positieve verandering dat we eigenlijk op een heel natuurlijke manier van start zijn gegaan. Jouw enthousiasme en geduld bracht je ook over op m’n dochters. Zij zijn ook helemaal “om” en wat zijn zij vooruit gegaan. De emotie is beter te handelen en begrijpen elkaar beter. Ook ik voel me veel beter en heb meer overzicht in het landschap van emoties in combinatie van gebeurtenissen. 

Jouw E/Vitaliteit programma heeft ons allen veel goeds gedaan en vooruit geholpen. Wij vinden het zo fijn dat we dit dit niet meer willen missen. En dan hoeft ook niet want je ontwikkelt je razendsnel met nieuwe technieken en vraagstukken zowel op het vlak van voeding, emoties en talent.

Ik ben super trots op je.
Heel erg bedankt namens mij en de meisjes x

Gerrina, LoosdrechtDaphne heeft bij mij de E/VITA scan gedaan. Ik was verbaasd wat daar uit kwam, dingen die kloppen qua jaartal. Het heeft mij extra bevestiging gegeven wat betreft mijn klachten en waar het vandaan komt. 

Ik raad iedereen een sessie bij Daphne aan.

Michelle Roos, Hilversum 

  NEI-therapie ook voor jou
 Het geluk zit in iedereen!