Missie 

Mijn naam is Daphne de Ruiter en mijn missie is een bijdrage leveren aan een positieve en vreedzamere wereld! 

Ik richt mij op iedereen (kinderen, adoptiekinderen, volwassenen, werknemers, werkgevers, topsporters) die zich gelukkiger, vitaler wil voelen en meer welzijn, vreugde en succes wil ervaren in zijn of haar leven. 

Doordat mijn zoon verschillende issues had zoals; angstig op school, vaak boos, erg emotioneel, woede, verstoppen bij conflicten, depressief, last van stress (gevoel altijd iets te moeten) en nog meer zorgwekkende gedragingen, ben ik met hem naar een NEI therapeut gegaan. De resultaten waren verbluffend.

Mijn zoon bleek vooral last te hebben van emotionele virussen (emotionele blokkades) geërfd van zijn voorouders. Door het integreren van deze blokkades met het bewustzijn, is hij van een instabiel angstig en boos kind een stabiel en blij kind geworden. Hij gaat nu met veel plezier naar school en is beter in staat zijn emoties te reguleren. Hij lacht weer, heeft weer vriendjes op school, is minder vijandig, kortom hij lacht het leven weer tegemoet!

Omdat ik alle ouders en kinderen dit gun, heb ik besloten de NEI opleiding te gaan doen. 

Inmiddels heb ik familie, vrienden, kennissen en mijzelf behandeld. Binnen mijn gezin heerst nu meer harmonie en wordt zichtbaar minder ruzie gemaakt en gestreden. Ook de resultaten op school zijn zichtbaar verbeterd. 

Voor mijzelf geldt, dat ik door het opheffen van mijn emotionele blokkades mij minder gestrest en opgejaagd voel in mijn werk. Ik minder last heb van werkdruk, schuldgevoelens, minder bang ben fouten te maken, kortom veel relaxter als moeder,  therapeut, werknemer en vriendin in het leven sta. 

 

Wie ben ik?

Ik ben Daphne, ben 48 jaar en momenteel woonachtig in Loosdrecht. In 1997 ben ik afgestudeerd als Bedrijfskundig Ingenieur en werk  inmiddels ruim 23 jaar als SAP logistiek consultant in het bedrijfsleven. Als SAP consultant ben ik dagen lang aan het zoeken naar de oorzaak van problemen en implementeer oplossingen. Mijn analytisch vermogen is daardoor sterk ontwikkeld. Een vermogen dat ik goed kan gebruiken bij het opsporen van issues (oorzaken van klachten/problemen) en het vinden van hulpbronnen voor mijn cliënten. 

Daarnaast ben ik moeder van twee kinderen. Ik heb een zoon van 11 jaar en een geadopteerde dochter van 9 jaar oud. 

Een paar jaar terug heb ik een cursus "Conscious Discipline" gevolgd. Vooral voor het versterken van de verbinding met mijn geadopteerde dochter.

'Conscious Discipline’ is een opvoedkundig en wetenschappelijk onderbouwd sociaal emotioneel programma voor in de klas en het gezin. Dit programma geeft de ouder en het kind levensvaardigheden zoals kalmte, bemoediging, assertiviteit, keuzes maken, empathie, positieve intentie en consequenties. 

Door deze cursus ben ik coach geworden van mijn kinderen en werden conflicten uitdagingen in plaats van problemen.  

Als NEI therapeut ben ik gefascineerd geraakt door de mogelijkheden en vooral de effectiviteit van NEI (Neuro Emotionele Integratie). Wat is begon met een praktische wens mijn voeding, supplementen en vitaminen en mineralen te kunnen testen, is uitgelopen tot een passie voor persoonlijke ontwikkeling en Vitaliteitskunde. 


*** 

Respect, Begrip, Acceptatie, Waardering, Medeleven

Mahatma Gandhi

***

  NEI-therapie ook voor jou
 Het geluk zit in iedereen!