E/VITA integratiemethode

Hoe werkt dat? 

Via het DNA van onze ouders overerven wij allemaal emoties van onze ouders en voorouders. Deze emoties zijn onverwerkte emoties, wij hebben deze immers niet zelf ervaren of meegemaakt.

Onverwerkte emoties worden in het onbewuste van onze hersenen opgeslagen. Daarmee is het een emotionele blokkade geworden met als doel vanuit de evolutie ons te beschermen voor gevaar en pijn. Dit geldt overigens voor alle onverwerkte emoties, ook die je in het leven zelf hebt opgelopen. 

Onverwerkte emoties blokkeren ons vitaal en gelukkig te zijn. Ze veroorzaken stress, tasten ons immuunsysteem aan, kunnen lichamelijke-, geestelijke- of onverklaarbare klachten veroorzaken waardoor je energie alsmaar afneemt.

Met de door E/VITA ontwikkelde integratiemethode, wordt 100% van jouw emotionele blokkades geïntegreerd met het bewuste deel van jouw hersenen. Jouw linker- en rechterhersenhelft worden als het ware met elkaar gesynchroniseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten waardoor deze synchronisatie mogelijk wordt gemaakt. 

Hierdoor zul je minder worden getriggerd, waardoor je minder snel irritatie, boosheid en/ of angsten zult ervaren. Plaats wordt gemaakt voor meer emotioneel evenwicht, ontspannenheid en rust, waardoor je betere relaties kunt onderhouden met jezelf en anderen en krachtiger, vitaler en doelbewuster in het leven komt te staan. 

Daar waar de meeste NEI therapeuten thema based (gebaseerd op een klacht) te werk gaan, werkt de E/VITA integratiemethode klacht oplossend en preventief ter voorkoming van (toekomstige) klachten. Niet alleen de incongruenties die op dit moment zorgen voor klachten worden geïntegreerd, Alle emotionele blokkades worden met de E/VITA integratiemethode geïntegreerd. 

Wanneer jij emotioneel en fysiek in evenwicht bent, zal dat direct gevolgen hebben op jouw immuunsysteem waardoor jij minder kans hebt op het krijgen van ziektes, fysieke kwalen en stress. 

Deze E/VITA integratiemethode is onderdeel van het E/VITAliteit programma. Desgewenst kan deze therapie ook apart worden afgenomen. 


Figuur 2: E/VITA Optimalisatieproces


Het werkt echt!

De E/VITA integratiemethode heb ik ook toegepast bij mijn beide kinderen, waardoor er nu onderling zichtbaar minder ruzie wordt gemaakt, minder frustraties aanwezig zijn en minder wordt gestreden waardoor veel meer harmonie in het gezin aanwezig is!

Het helpt de kinderen enorm, thuis, op school en met de interactie met andere kinderen en volwassenen (verzorgers; leraren, BSO, trainers sport e.d.). 

Ook krijg ik van volwassenen die het E/VITAliteit programma hebben gevolgd, de feedback dat zij zich na de E/VITA integratie sessie zich 2 kilo lichter voelen!

Deze E/VITA integratiemethode is onderdeel van het E/VITAliteit programma. Desgewenst kan deze ook apart worden afgenomen. 

 

E/VITAbron Scan

Zielenpijn komt meestal voort uit voorgaande levens. Zielenpijn kan emotionele en/of fysieke klachten veroorzaken, waardoor we niet meer lekker functioneren. Het doel van de E/VITAbron Scan is het helen van de ziel en het kunnen loslaten van zielenpijn.

Tijdens de E/VITAbron Scan wordt gekeken waar de bron ligt van klachten en problemen die zich op dit moment voordoen. Klachten kunnen van zowel fysieke of emotionele aard zijn.  

Eerst wordt gekeken naar wat de huidige situatie is, welke organen en emoties bij deze klacht een rol spelen. Deze emotie kan een primaire of secundaire emotie zijn. Bij een secundaire emotie is deze overgenomen van iemand anders. Deze emotie wordt door jou ervaren als een eigen (primaire) emotie.

Vervolgens wordt getest waar de bron van deze emotie ligt. Meestal ligt de bron in voorgaande levens en is sprake van een situatie waarbij jouw ziel (in dat leven) een trauma heeft opgelopen.  

Deze informatie is voor jouw onderbewustzijn en bewustzijn van wezenlijk belang, zodat je deze oude emoties kunt gaan loslaten en jouw ziel verder kunt helen. Dit proces wordt emotionele integratie genoemd.  

Zodra deze balans in de hersenen tot stand is gebracht, zullen deze emoties naar de achtergrond verdwijnen en de klacht minder worden en zelfs helemaal verdwijnen. 

Deze E/VITAbron Scan is onderdeel van het E/VITAliteit programma (mits deze therapie op dat moment versterkend is voor jou). Desgewenst kan deze ook apart worden afgenomen. 

Alle bevindingen worden in een apart rapport uitgewerkt, zodat de cliënt dit zelfstandig op een zorgvuldige manier kan integreren. 

De E/VITAbron scan neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag van de NEI therapeut. 

Zie ook de verschillende succesverhalen en het gastenboek en lees van ouders en volwassenen hoe zij deze integratiemethodes van E/VITA hebben ervaren.   


*** 
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent
Mahatma Gandhi

  *** 

  NEI-therapie ook voor jou
 Het geluk zit in iedereen!