WELKOM BIJ E/VITA 

Ook last dat een bepaalde persoon je altijd irriteert, mensen je energie kosten of dat je je vaak gekwetst voelt, continu tegenslagen hebt en het je niet lukt je dromen waar te maken? 

Of dat je vaak last hebt van stress (Burn out), depressies, een kort lontje,  of pijn hebt in je onderrug of andere onverklaarbare fysieke klachten. 

Als je dit herkent, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Doormiddel van NEI (Neuro Emotionele Integratie) dat is ontwikkeld door arts (geneeskunde), acupuncturist en homeopaat Dr. Roy Martina, kan ik jou helpen van deze vervelende emoties en gedragingen af te komen, zonder lange praatsessies of trauma's opnieuw her te beleven. 

Daarom is deze therapie ook zeer geschikt voor kinderen! 

Het programma E/VITAliteit  en het E/VITA Kind & School programma zijn erop gericht jou (of jouw kind) binnen zo'n kort mogelijke tijd fysiek en emotioneel in evenwicht te brengen zodat je snel resultaat ziet en ervaart (zie ook de succesverhalen).    

Daar waar meestal Theme Based (op basis van één specifieke klacht) NEI therapie wordt toegepast, heeft E/VITA een nieuwe methode ontwikkeld, waarbij alle emotionele blokkades in één keer worden weggehaald. 

Deze emotionele blokkades zijn onverwerkte of overerfde emoties (familiepatronen), die ons blokkeren vitaal en gelukkig te zijn. Ze veroorzaken saboteurs, negatieve overtuigingen, stress, tasten ons immuunsysteem aan en kunnen lichamelijke-, geestelijke- of onverklaarbare klachten veroorzaken waardoor je energie alsmaar afneemt. 

Na het integreren van deze emotionele blokkades werken al jouw meridianen en organen optimaal waardoor negatieve emoties definitief verdwijnen (gebaseerd op de leer van acupunctuur). Hierdoor ervaar jij meer vitaliteit (meer energie) meer rust (minder tirggers & gevoel van twijfel) en voel je je gelukkiger (meer harmonie). Deze methode werkt hierdoor ook preventief tegen ziektes en psychische klachten.


Naast NEI wordt ook EMDR of RDI therapie toegepast bij E/VITA. 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een wetenschappelijk bewezen effectieve behandeling bij psychische klachten na traumatische gebeurtenissen.

Door het werken met EMDR neemt de emotionele lading van de traumatische gebeurtenis af. Zo raakt je vrij van de ongewenste emoties (angst, onmacht, schaamte en/of boosheid) en andere klachten die hieruit voortkomen.

RDI (Resource Development and Installation) wordt gebruikt om iemands persoonlijke draagkracht te vergoten. Tijdens een RDI sessie wordt niet met een trauma gewerkt, maar juist met positieve ervaringen en wordt gezocht naar jouw hulpbronnen en kwaliteiten die worden ‘ingeprent’, zodat je de moeilijke situaties weer aan kunt. 

RDI is zeer effectief bij faalangst, maar ook bij het werken aan zelfvertrouwen. 


E/VITA biedt onder anderen onderstaande therapieën aan, deze kunnen onderdeel zijn van de programma's of apart worden toegepast  (zie tarieven): 

Ø

E/VITA integratiemethode voor de emotionele blokkades 

Ø

EMDR of RDI therapie 

Ø

Integreren Basisbehoeften

Ø

Chakra balans

Ø

E/VITA bron sessie voor de zielenpijn / NEI sessie

Ø

Dyslexie protocol

Ø

Familieopstelling

Ø

Acupressuur 

Ø

Detoxen 

Ø

NEI allergie sessie 

 

Waarvoor kun je bij E/VITA terecht?

Ø

Als je last hebt van irritaties, boosheid, angst, depressies of andere negatieve gevoelens

Ø

Als je een kort lontje hebt en niet lekker in je vel zit

Ø

Als je vaak ruzie hebt met je partner, familie, vrienden, kennissen of zelfs met                  vreemden 

Ø

Als je last hebt van negatieve gevoelens en niet duidelijk is waardoor deze worden        veroorzaakt

Ø

Als je last hebt van depressies

Ø

Als je vage fysieke klachten hebt 

Ø

Als jij je vitaler, energieker en gelukkiger wilt voelen

Ø

Als je een beter immuunsysteem wilt hebben of omdat je angstig bent voor Corona

Ø

Als jouw kind het moeilijk heeft op school (emotioneel of cognitief) 

Ø

Als je dyslectisch bent of jouw kind dyslectisch is

Ø

Als je last hebt van Stress of een Burn-out hebt


Wat brengt NEI-Therapie jou?

Ø

Meer harmonie in het gezin en meer liefdevolle relaties met familie en vrienden

Ø

Minder stress en meer focus

Ø

Beter immuunsysteem en minder (kans op ernstige) ziektes 

Ø

Meer emotionele stabiliteit 

Ø

Meer concentratie en doorzettingsvermogen op school 

Ø

Betere prestaties op school bij Dyslexie

Ø

Vitaler lichaam, meer energie en minder fysieke & emotionele klachten

Ø

Jonger lichaam en uiterlijk (lagere biologische leeftijd)

Ø

Meer vertrouwen in jezelf en anderen 


De E/VITA diensten

E/VITAliteit programma
Kind & School programma
E/VITA sessies
Detoxen
EMDR / RDI

Deze programma's kunnen allemaal op afstand worden uitgevoerd door middel van een fotoanalyse en telefonisch contact. 

Bezoek aan mijn praktijk is niet altijd nodig!

**  Een transformatieproces duurt minimaal 3 maanden. 


E/VITA Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Anouk Vogel
11-06-20 13:53:49
Een sessie met Daphne heeft mij enorm geholpen meer inzicht te krijgen in mijn onbewuste patronen en valkuilen. Hierdoor kan ik soepeler omgaan met lastige situaties en (voor mij) moeilijke mensen. Dat geeft rust.

Mijn zoon (11) is ook door Daphne behandeld. Zijn concentratieproblemen zijn een stuk minder geworden waardoor hij minder stress ervaart op school.

Met 1 sessie kan Daphne al ongelooflijk veel bereiken, ze is heel helder, intuïtief en komt snel tot de kern, op een vriendelijke en fijne manier. Ze is een absolute aanrader! Een kado aan jezelf of voor je kind.
Anouk Vogel, Loosdrecht
Gerrina Loosdrecht
15-05-20 16:06:51
Lieve Daphne,

Door jou ben ik in aanraking gekomen met Nei- therapie. Ik was wat sceptisch maar mijn nieuwsgierigheid won het. Ook zag ik bij jouw kinderen zoveel positieve verandering dat we eigenlijk op een heel natuurlijke manier van start zijn gegaan. Jouw enthousiasme en geduld bracht je ook over op m’n dochters. Zij zijn ook helemaal “om” en wat zijn zij vooruit gegaan.
De emotie is beter te handelen en begrijpen elkaar beter. Ook ik voel me veel beter en heb meer overzicht in het landschap van emoties in combinatie van gebeurtenissen.
Jouw E/Vitaliteit programma heeft ons allen veel goeds gedaan en vooruit geholpen. Wij vinden het zo fijn dat we dit dit niet meer willen missen. En dan hoeft ook niet want je ontwikkelt je razendsnel met nieuwe technieken en vraagstukken zowel op het vlak van voeding, emoties en talent.

Ik ben super trots op je.
Heel erg bedankt namens mij en de meisjes x
Michael
11-05-20 15:32:13
"Geloven hoeft je niet, je moet het ervaren"

Nou het is gelukt, mij te overtuigen en meteen na de behandeling (programma Emotioneel Evenwicht) voelde ik mij al lichter.
Weg met de emotionele ballast waar ikzelf, en mijn omgeving last van had. Het is voor mij nu makkelijker om met negatieve mensen (vooral narcisten) om te gaan. Ik word veel minder geprikkeld, en hoef mijzelf niet meer te verdedigen.

Ook is de irritatie, triggers van mij bij de kinderen, vele malen minder geworden. Blijf hierdoor rustiger en reageer naar de kinderen heel anders. Er is dus meer balans gekomen in ons gezin.

Na jaren lang last te hebben gehad van voorjaarsallergie ben ik nu ook van mijn allergie af, geen prikkende en jeukende ogen meer als de bomen in bloei staan. Heb nu energie over aan het einde van de dag!

Kortom; ga het ervaren en voel je lichter en energieker.
Petra Bouwman
09-05-20 13:20:24
Na een sessie met Daphne voel ik mij meer ontspannen in het leven staan, heb meer geduld en ben iets minder kritisch naar mezelf en anderen. Dat geeft mij meer ruimte om te genieten van elkaar en mooie momenten. Ik leef meer vanuit mijn gevoel.
Ook mijn dochter (8 jaar) is door Daphne ‘behandeld’. Zij is minder snel geïrriteerd, concentreert zich beter en kan zichzelf beter verwoorden. Als ouder krijg je meer inzicht in het functioneren van je kind.
Het bijzondere aan Daphne vind ik haar realistische en nuchtere manier van behandelen. Ze is efficiënt en duidelijk. Past haar werkwijze bij kinderen flexibel aan om tot het gewenste resultaat te komen.
Ik kan je Daphne zeker aanraden!
Michelle Roos
23-03-20 10:22:36
Daphne heeft bij mij de E/VITA scan gedaan. Ik was verbaasd wat daar uit kwam, dingen die kloppen qua jaartal. Het heeft mij extra bevestiging gegeven wat betreft mijn klachten en waar het vandaan komt. Ik raad iedereen een sessie bij Daphne aan.
Tonen: 5  10   20

 

*** 

Elk onderdeeltje is belangrijk en noodzakelijk voor het geheel. Net zoals dit veertje nodig is om het spinnewiel goed te laten werken, is ieder mens onderdeel van de grotere maatschappij. Niemand is onbelangrijk of vervangbaar. We werken samen als één geheel. 

Mahatma Gandhi

*** 

 

  NEI-therapie ook voor jou
 Het geluk zit in iedereen!